top of page

Diensten aan
uitvaart
ondernemingen

Uw partner
in uitvaarten

HSD Funeral Rental te Dilbeek werd in 2011 opgericht als dienstverlener voor de uitvaartsector.
Als professionele partner voor begrafenisondernemingen bieden wij diensten aan die het voor de begrafenisondernemer mogelijk maakt om aan de verwachtingen van nabestaanden tegemoet te komen.
Wij beschikken hiervoor over zowel functionele als ceremoniële lijkwagens
en een ploeg dragers die instaan voor een stijlvolle uitvaart
alsook voor de discrete overbrenging en opbaring van overledenen.
De zaakvoerders Kenny en Wim hebben reeds jaren ervaring in de uitvaartwereld
en zoeken samen met u naar een passende oplossing voor u, uitvaartverzorger, en uw klanten.

Onze Diensten
Overbrengingen en opbaringen

Kort na onze oprichting hebben we een dienst in het leven geroepen die instaat voor het overbrengen en verzorgen van overledenen. Hierin hebben we onze jaren ervaring gekoppeld aan wat u als ondernemer apprecieert : discretie.
Dit team staat 24/24 en 7/7 voor u paraat voor zowel bij een overlijden thuis, in een rust- of ziekenhuis. Hiervoor beschikken we over een anoniem voertuig en discrete kledij.

 

Dragers en ceremoniemeesters

Wij kunnen u dragers bezorgen die bij ons een opleiding genoten. Op vraag leveren we ook een ploeg van vier dragers die de lijkkist schouderen wat de uitvaart dat "net iets meer" geeft. Een ervaren ceremoniemeester kan u bijstaan tijdens de plechtigheid.

 

Polyvalente uitvaartmedewerkers

Uw onderneming kent ongetwijfeld piekmomenten, en af en toe bent u ook aan een adempauze toe.
Wel, voor uitvaartregelingen kunnen wij u helpen. Kenny en Wim zijn beide ervaren uitvaartmedewerkers die voor u met uw getroffen families een uitvaart van A tot Z kunnen bespreken, het drukwerk verzorgen, de nodige formaliteiten vervullen, de bestellingen plaatsen bij uw leveranciers en de dag van de uitvaart de ceremonie leiden. U kan dus gerust zijn dat uw klant in goede handen is.

 

bottom of page