top of page

Zo had ik het graag gewild

Vastleggen van uw uitvaartwens

 

De laatste eer … volstrekt volgens uw wensen

 

Morgen, of overmorgen, of ooit, maar eens … Vroeg of laat worden we allen met de dood geconfronteerd. Dit is de enige zekerheid die we in het leven hebben.

Gelukkig wordt de dood en de zorg voor een uitvaart steeds meer bespreekbaar. Veel mensen willen zelf beslissen hoe hun eigen uitvaart er zal uitzien of de mening van hun nabestaanden kennen en deze respecteren.

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om sommige zaken met betrekking tot een uitvaart op voorhand te bespreken. Daarom werken wij nu vaak met een uitvaartvoorzorg.

 

Daarin kan u uw specifieke wensen voor uw uitvaart kenbaar maken en laten vastleggen.
U bepaalt vooraf hoe de uitvaart zal verlopen : de keuze tussen begrafenis of crematie,
het kiezen van een urn of lijkkist, de muziek en de teksten tijdens de plechtigheid, de opmaak van de rouwbrief, de mensen die uitgenodigd moeten worden, het organiseren van een koffietafel, het plaatsen van een grafzerk, …

Dit alles verzamelen wij in een voorzorgsdossier en zorgen ervoor dat uw laatste wensen in vervulling gaan.

Wij hebben ook een mapje uitgewerkt waarin je zelf kan aangeven van hoe je het afscheid zelf zou vorm geven. Er is ook een gedeelte voorzien waarin je wensen kan formuleren omtrent je laatste levensfase. Wat zou je nog willen doen, zeggen, .... 
Vraag uw gratis exemplaar  aan via het contactformulier, of kom even langs.

Sommige mensen gaan hierin een stapje verder en willen hun uitvaart reeds betalen of er ook een financiële voorziening voor aanleggen. Wij kunnen u hiervoor een uitvaartverzekering van Corona Direct aanbevelen.

voor als het zo ver is.jpg
Facturen-215x165.jpg

Uitvaartverzekeringen

bottom of page